kantrium.com | MySuomi.com | HELSINKI | TourMANN.com

У соборі провели в останню путь заступницю голови парафіяльної ради Ольгу Павлівну Кравчук

20230124 07554724 січня 2023 року, з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, у Володимирському кафедральному соборі було звершено відспівування постійної парафіянки, заступниці голови парафіяльної ради собору Ольги Павлівни Кравчук.

Ольга Павлівна все своє життя присвятила служінню Богу і Українській Православній Церкві Київського Патріархату. Живучи у світі, вона проводила практично чернече духовне життя: щодня перебувала в храмі, регулярно сповідалась і причащалась, постійно трудилась на славу Божу. Всі парафіяни собору її пам'ятають лагідною, простою, милосердною і смиренною християнкою. Останні десятиліття матушка Ольга несла послух у панахидній собору та була заступницею голови парафії Володимирського собору. 

19 січня Ольга Павлівна зустріла своє 90-ліття, а вже 22 січня віддала свою душу Богові, незадовго до смерті прийнявши спасительні таїнства покаяння і причастя Тіла і Крові Христових.

Чин похорону очолив настоятель Володимирського собору протоієрей Борис Табачек у співслужінні всього духовенства храму. Проститись з покійною прийшли рідні, працівники та парафіяни собору.

Отець Борис звернувся до присутніх зі словом проповіді, у якому відзначив чесноти покійної, які наближали її до Бога і робили прикладом християнського життя для інших. Настоятель висловив співчуття родині та парафіянам собору, передав благословення Святійшого Патріарха Філарета та закликав до молитви за упокій душі Ольги Павлівни.

Нехай Всемилостивий Господь упокоїть душу новопреставленої раби Божої Ольги у своїх оселях і дарує їй вічне і блаженне життя.