kantrium.com | MySuomi.com | HELSINKI | TourMANN.com

Патріарх Філарет попрощався з парафіянином Володимирського собору і благодійником Костянтином Щегольковим

DSC 606827 травня 2021 року Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет помолився за упокій душі і провів в останню путь постійного парафіянина Свято-Володимирського кафедрального собору Костянтина Яковича Щеголькова.

Чин похорону, з благословення Патріарха, звершив клірик Володимирського собору протоієрей Іоан Київський у співслужінні з духовенством храму. За богослужінням молились рідні, колеги, близькі новопреставленого Костянтина. Святійший Патріарх Філарет висловив співчуття родині покійного та закликав до молитви, сповненої надії, за прощення гріхів та спокій новопреставленого раба Божого Костянтина.

 Костянтин Щегольков був активним вірянином Української Православної Церкви Київського Патріархату, багато років і до цього часу був благодійником Київської патріархії та допомагав у будівництві різних храмів Української Православної Церкви Київського Патріархату. Упокоївся Костянтин Якович 24 травня, на 63-му році життя, через зупинку серця.

Нехай Всемилостивий Господь упокоїть душу новопреставленого раба Божого Костянтина в оселях праведників. Вічна пам’ять і Царство Небесне!