kantrium.com | MySuomi.com | HELSINKI | TourMANN.com

Патріарх Філарет привітав старосту Володимирського собору М. Д. Колядка з ювілеєм

patriarh-novyny-03-11-2019-011 листопада 2019 року свій 75-ий день народження відзначив староста Володимирського патріаршого кафедрального собору міста Києва Михаїл Данилович Колядко. 3 листопада, після недільної Літургії, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет привітав Михаїла Даниловича із 75-літнім ювілеєм.

 «Ви працюєте старостою більше 30-ти років, я служу більше 50-ти, але такого старости собор не знав. В чому Ваші заслуги? Заслуги Ваші в тому, що Ви день і ніч тут, без вихідних і відпустки, кожного дня, зранку і до вечора. Не кожна людина може так працювати, а Ви працюєте. І ми бачимо в якому стані знаходиться наш Володимирський собор – в прекрасному стані. І це завдяки Вашим зусиллям і  трудам.

Зверніть увагу на те, який Він смиренний, лагідний, ні на кого не підвищує голос, усіх приймає з чистою душею.

Хочу побажати Вам, щоб Господь і надалі давав Вам здоров’я, укріпляв Ваші сили, щоб Ви ще довгі роки трудилися у Володимирському патріаршому кафедральному соборі. Многая і благая Вам літа» – промовив Патріарх Філарет.

Святійший владика, від імені Української Православної Церкви Київського Патріархату, нагородив ювіляра орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого I-го ступеня.

Настоятель, духовенство і парафіяни Володимирського собору щиросердечно вітають дорогого і шановного Михаїла Даниловича з 75-річчям і бажають тілесного здоров’я, душевного миру і благодатної допомоги Божої у подальших ревних трудах на благо Української Православної Церкви Київського Патріархату і українського народу.